Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Horoscopul Zilei 360 de Grade Horoscop Capricorn HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 19 APRILIE 2019 pentru Zodia Capricorn

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 19 APRILIE 2019 pentru Zodia Capricorn

Un articol de: B1.ro - 19 Apr 2019, 00:02
Sursa: Pixabay Horoscop Capricorn

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 19 APRILIE 2019 pentru Zodia Capricorn – Dacă stai închis în tine şi analizezi pe toate feţele cine ştie ce problemă care te obsedează, fii sigur că va fi o zi posomorâtă.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 19 APRILIE 2019 pentru Zodia Capricorn – Ai în preajma ta persoane mult mai tonice şi mai vesele care te invită în aventura lor, dar dacă tu refuzi orice ocazie de a te simţi bine, cum ai vrea să depăşeşti acea stare?

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 19 APRILIE 2019 pentru Zodia Capricorn – Ieşi din casă, din spaţiul trist în are te-ai retras de unul singur împovărat de griji care nu-şi au rostul.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 19 APRILIE 2019 pentru Zodia Capricorn – Apar suficiente motive de distracţie în preajma ta pe care merită să le valorifici, deci spune da la orice activitate de care nu ai parte chiar în fiecare zi: o invitaţie la plimbare o ieşire în natură, o discuţie la telefon.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 19 APRILIE 2019 pentru Zodia Capricorn – Chiar dacă nu ai chef la prima vedere, pofta vine mâncând!

 
Loading...