Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Horoscopul Zilei 360 de Grade Horoscop Capricorn HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 26 IUNIE 2019 pentru Zodia Capricorn

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 26 IUNIE 2019 pentru Zodia Capricorn

Un articol de: B1.ro - 25 Iun 2019, 23:56
Sursa: Pixabay Horoscop Capricorn

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 26 IUNIE 2019 pentru Zodia Capricorn – Iubirea e un schimb continuu de daruri, deci nu te mulţumi numai cu a savura tot ce are partenerul să-ţi ofere cu prisosinţă.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 26 IUNIE 2019 pentru Zodia Capricorn – Sigur că e minunat să te laşi răsfăţat în gesturi de tandreţe şi de bunătate, dar nu uita cât de important e să şi dai la fel de mult înapoi.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 26 IUNIE 2019 pentru Zodia Capricorn – Fii un tovarăş cu drepturi şi obligaţii egale în relaţia pe care o dezvolţi, schimbând permanent cu celălalt sfaturi, idei, emoţii, energii pozitive.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 26 IUNIE 2019 pentru Zodia Capricorn – Nu sta cu mâinile în sân cufundat în marea iubire a celuilalt şi vino şi tu în completarea lui şi ai să vezi ce minunat evoluează iubirea voastră când vâsliţi în acelaşi sens, în acelaşi ritm, investind aceleaşi resurse de iubire.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 26 IUNIE 2019 pentru Zodia Capricorn – Dai şi primeşti şi o faci cu bucurie!

 
Loading...