Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Horoscopul Zilei 360 de Grade Horoscop Capricorn HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 20 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Capricorn

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 20 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Capricorn

Un articol de: B1.ro - 20 Sep 2019, 02:06
Sursa: Pixabay Horoscop Capricorn

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 20 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Capricorn – Ceva nu a ieşit aşa cum ai fi dorit, dar n-are rost să te cramponezi de acel punct, ci să treci mai departe, căutând altă cale.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 20 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Capricorn – Detaşează-te de eşecurile trecutului, de amintirile care mai dor, de evenimente care te-au marcat cândva, pentru că ai învăţat din toate acestea la vremea respectivă.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 20 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Capricorn – Toată viaţa faci compromisuri şi înveţi din sacrificii, dar azi ai tendinţa de a le scoate prea mult doar pe acestea în prim plan.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 20 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Capricorn – Nu ai făcut doar sacrificii toată viaţa, nu exagera, ai şi fost recompensat din belşug, ca atare nu-ţi mai turna cenuşă în cap şi nu te plânge de cât de mult ai plătit tu în viaţă.

 
 
Loading...