Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Horoscopul Zilei 360 de Grade Horoscop Capricorn HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 23 OCTOMBRIE 2019 pentru Zodia Capricorn

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 23 OCTOMBRIE 2019 pentru Zodia Capricorn

Un articol de: B1.ro - 23 Oct 2019, 00:30
Sursa: Pixabay Horoscop Capricorn

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 23 OCTOMBRIE 2019 pentru Zodia Capricorn – Ai un mare plan în minte, dar ceva te reţine să-i dai startul acum, de parcă simţi că nu ar fi momentul cel mai potrivit.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 23 OCTOMBRIE 2019 pentru Zodia Capricorn – Poate e bine să mai laşi un pic lucrurile să se sedimenteze înainte de a le porni, pentru că acum, sub imperiul emoţiei sau al entuziasmului de la început, ai putea scăpa ceva din vedere ce va apărea mai târziu la lumină.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 23 OCTOMBRIE 2019 pentru Zodia Capricorn – Păstrează acest tonus viu cât mai mult timp posibil, dar totuşi mai aşteaptă câteva zile.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 23 OCTOMBRIE 2019 pentru Zodia Capricorn – Dacă nu se va ivi nimic care să-ţi schimbe planurile de acum, vei putea să porneşti la drum cu acelaşi chef, dar câteva zile de aşteptare nu strică.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 23 OCTOMBRIE 2019 pentru Zodia Capricorn – Îţi mai trece nerăbdarea care poate genera erori din prea mare grabă!

 
Loading...