Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Horoscopul Zilei 360 de Grade Horoscop Capricorn HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 17 NOIEMBRIE 2019 pentru Zodia Capricorn

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 17 NOIEMBRIE 2019 pentru Zodia Capricorn

Un articol de: B1.ro - 17 Noi 2019, 00:02
Sursa: Pixabay Horoscop Capricorn

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 17 NOIEMBRIE 2019 pentru Zodia Capricorn – Azi simţi nevoia să te retragi un pic din iureşul lumii, şi cea mai potrivită activitate ar fi… bucătăria.

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 17 NOIEMBRIE 2019 pentru Zodia Capricorn – Eşti mult mai preocupat de alimentaţia familiei tale, de aceea vei călători cu gândul prin zone de informaţie care te pun la curent cu acest domeniu.

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 17 NOIEMBRIE 2019 pentru Zodia Capricorn – Încerci reţete noi, adopţi un regim nou de viaţă, renunţi la un aliment care nu-ţi prieşte, discuţi cu familia despre posibilitatea de a introduce alte componente în hrana de zi cu zi, deci aspecte care ţin de sănătatea ta şi a familiei tale pornind de la ceea ce consumaţi.

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 17 NOIEMBRIE 2019 pentru Zodia Capricorn – Nu te deranjează deloc postura de gospodină perfectă, sau, dacă eşti bărbat, vei avea şi tu aceeași atracţie spre gastronomie, sau măcar spre a face cumpărăturile casei.

 
Loading...