Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Horoscopul Zilei 360 de Grade Horoscop Capricorn HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 04 DECEMBRIE 2019 pentru Zodia Capricorn

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 04 DECEMBRIE 2019 pentru Zodia Capricorn

Un articol de: B1.ro - 04 Dec 2019, 00:25
Sursa: Pixabay Horoscop Capricorn

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 04 DECEMBRIE 2019 pentru Zodia Capricorn – Ai stat tu o vreme complet detaşat de o situaţie cu un oarecare factor de risc, dar acum nu mai poţi privi de pe margine, ca şi cum nu te-ar privi personal.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 04 DECEMBRIE 2019 pentru Zodia Capricorn – Ba da, te priveşte şi pe tine şi simţi nevoia să intervii rapid, fără a mai aştepta soluţii de la alţii.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 04 DECEMBRIE 2019 pentru Zodia Capricorn – Totuşi, după ce te vei implica direct, vei descoperi şi punctele sensibile ale acestei probleme şi vei deveni mult mai îngrijorat, şi mai pesimist.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 04 DECEMBRIE 2019 pentru Zodia Capricorn – Descoperi că lucrurile sunt totuşi mai grave decât ţi se părea în momentul când analizai totul de pe margine.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 04 DECEMBRIE 2019 pentru Zodia Capricorn – Acum, direct implicat, vezi şi greutăţile, şi riscurile, şi piedicile, şi aluneci uşor spre o uşoară senzaţie de neputinţă, spunându-ţi că mai bine nu te băgai.

 
Loading...