Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Horoscopul Zilei 360 de Grade Horoscop Capricorn HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 19 FEBRUARIE 2020 pentru Zodia Capricorn

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 19 FEBRUARIE 2020 pentru Zodia Capricorn

Un articol de: - 19 Feb 2020, 00:05
Sursa: Pixabay Horoscop Capricorn

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 19 FEBRUARIE 2020 pentru Zodia Capricorn – Nu ai parte de tovarăşi cooperanţi prin preajmă.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 19 FEBRUARIE 2020 pentru Zodia Capricorn – Propunerile tale rămân fără ecou, parcă ai vorbi la pereţi, dar totuşi insistă să-ţi exprimi punctul de vedere în faţa tuturor, în ciuda ostilităţilor la care eşti supus.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 19 FEBRUARIE 2020 pentru Zodia Capricorn –  Până la urmă tot vei convinge pe cineva să te asculte şi să nu mai respingă orice idee care vine de la tine.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 19 FEBRUARIE 2020 pentru Zodia Capricorn –  Prin exemplu personal, poţi atrage atenţia asupra ideilor tale, ca atare trebuie să ai mai multă răbdare cu ceilalţi, pentru că unii aşteaptă mai întâi dovezi palpabile înainte de a crede.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 19 FEBRUARIE 2020 pentru Zodia Capricorn –  Nu te supăra aşa de tare pe cei care resping dialogul.