Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Horoscopul Zilei 360 de Grade Horoscop Capricorn HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 21 OCTOMBRIE 2019 pentru Zodia Capricorn

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 21 OCTOMBRIE 2019 pentru Zodia Capricorn

Un articol de: B1.ro - 21 Oct 2019, 00:08
Sursa: Pixabay Horoscop Capricorn

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 21 OCTOMBRIE 2019 pentru Zodia Capricorn - Nimeni nu se îndoieşte de ce părinte minunat eşti tu, de ce gazdă perfectă eşti pentru cei care îţi calcă pragul sau ce talent fantastic ai prin bucătărie, dar azi pur şi simplu debordezi de inspiraţie în aceste domenii! 

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 21 OCTOMBRIE 2019 pentru Zodia Capricorn - Te concentrezi doar asupra dorinţelor celorlalţi cu inima deschisă, uitând complet de tine, dar o faci cu o bucurie care nu arată nici a supunere, nici a sacrificiu, ci o faci din plăcere, pentru că vrei. 

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 21 OCTOMBRIE 2019 pentru Zodia Capricorn - Dai şi cămaşa de pe tine pentru bucuria cuiva drag pe care-l ai alături, pentru că tu îţi extragi fericirea de fapt din mulţumirea deplină a celuilalt. Dacă el se simte bine, tu eşti în al nouălea cer, de aceea tot dai şi dai şi dai… nu te mai opreşti din generozitate!

 
Loading...