Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Horoscopul Zilei 360 de Grade Horoscop Fecioara HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 23 NOIEMBRIE 2018 pentru Zodia Fecioară

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 23 NOIEMBRIE 2018 pentru Zodia Fecioară

Un articol de: B1.ro - 23 Noi 2018, 00:25
Horoscop Fecioara

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 23 NOIEMBRIE 2018 pentru Zodia Fecioară - Te simţi ciudat în pielea ta, având mereu impresia că cei din jur te privesc cu ostilitate şi nu au încredere în tine.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 23 NOIEMBRIE 2018 pentru Zodia Fecioară - Dacă ai fi mai atent, ţi-ai da seama că ceea ce simţi e doar o reflectare a părerii pe care o ai despre tine însuţi în acest moment.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 23 NOIEMBRIE 2018 pentru Zodia Fecioară - Nu ceilalţi îţi găsesc atâtea defecte, nu ceilalţi te judecă atât de aspru, ci tu, singur, îţi iei pe umeri o vină care nici măcar nu te reprezintă.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 23 NOIEMBRIE 2018 pentru Zodia Fecioară - Suferi de o uşoară manie a persecuţiei, având mereu senzaţia că cineva te pândeşte din umbră doar ca să te critice, dar nimeni nu are nimic cu tine.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 23 NOIEMBRIE 2018 pentru Zodia Fecioară - Eşti nemulţumit de propria ta persoană, pentru că te priveşti printr-o oglindă deformată: vezi orice punct slab ca pe un dezastru!