Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Horoscopul Zilei 360 de Grade Horoscop Fecioara HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 08 AUGUST 2019 pentru Zodia Fecioară

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 08 AUGUST 2019 pentru Zodia Fecioară

Un articol de: B1.ro - 08 Aug 2019, 00:01
Sursa: Pixabay Horoscop Fecioara

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 08 AUGUST 2019 pentru Zodia Fecioară - Dacă ai ceva pe suflet, nu ţine în tine, ci caută persoana cea mai de încredere căreia să i te confesezi.

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 08 AUGUST 2019 pentru Zodia Fecioară - Discuţia aceea între patru ochi, în care îi spui sincer ce te macină şi de ce te temi, va avea efecte eliberatoare asupra ta.

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 08 AUGUST 2019 pentru Zodia Fecioară - Te vei simţi mult mai bine după ce-ţi vei lua povara tăcerii de pe suflet, pentru că poţi primi sfaturi şi îndrumări foarte bune de la acea persoană.

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 08 AUGUST 2019 pentru Zodia Fecioară - Ba chiar vei vedea în ea un fel de erou salvator, pentru că e pregătit să intervină în problema care te frământă la modul cel mai sincer şi dezinteresat.

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 08 AUGUST 2019 pentru Zodia Fecioară - O face pentru că îi pasă de tine, sau poate pentru că e un trimis divin în calea ta: apare în locul potrivit la momentul cel mai potrivit pentru a-ţi oferi ajutorul.

 
 
Loading...