Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Horoscopul Zilei 360 de Grade Horoscop Fecioara HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 22 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Fecioară

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 22 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Fecioară

Un articol de: B1.ro - 21 Sep 2019, 23:57
Sursa: Pixabay Horoscop Fecioara

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 22 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Fecioară - Nimic nu ţine veşnic, mai ales ce e legat de sentimente, deci nu spera că un lucru care te face fericit acum, va ţine aşa mult şi bine.

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 22 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Fecioară - Păstrează din tot ce simţi acum doar ce te poate ajuta cu adevărat.

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 22 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Fecioară - A rămâne cramponat într-o emoţie, bună sau rea, se va dovedi a fi un dezavantaj, pentru că vei avea tendinţa de a privi lucrurile din acelaşi unghi fără să-ţi dai seama că mai sunt şi alte aspecte pe margine.

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 22 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Fecioară - Nu trata totul atât de radical – că-i perfect sau că-i oribil – pentru că există şi situaţii de mijloc, şi zone de gri, şi perioade în care nu se mai întâmplă nimic, dar trec toate!

 
 
Loading...