Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Horoscopul Zilei 360 de Grade Horoscop Fecioara HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 23 OCTOMBRIE 2019 pentru Zodia Fecioară

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 23 OCTOMBRIE 2019 pentru Zodia Fecioară

Un articol de: B1.ro - 23 Oct 2019, 00:29
Sursa: Pixabay Horoscop Fecioara

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 23 OCTOMBRIE 2019 pentru Zodia Fecioară - Nu toate visele se împlinesc, dar nici să aluneci pe panta pesimismul nu e bine!

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 23 OCTOMBRIE 2019 pentru Zodia Fecioară - Revino-ţi cât mai repede din eşecul suferit şi acceptă ideea că nu era un vis realizabil, nu era pentru tine, era doar o utopie, o iluzie care nu ar fi făcut altceva decât să-ţi consume timpul şi resursele, fără a ajunge acolo unde doreai.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 23 OCTOMBRIE 2019 pentru Zodia Fecioară - Uneori e mai bine să te trezeşti repede la realitate, aşa cum se întâmplă azi, pentru că aşa nu vei mai irosi inutil energia, ci ai putea să o canalizezi deja spre altă direcţie.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 23 OCTOMBRIE 2019 pentru Zodia Fecioară - Acceptă faptul că era un vis intangibil, şi lasă totul în urmă, iar după ce te vei detaşa de senzaţia de gol rămas în suflet, vei putea să-ţi canalizezi energia spre alt ţel, mult mai bun!

 
Loading...