HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 20 IULIE 2019 pentru Zodia Leu

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 20 IULIE 2019 pentru Zodia Leu
Sursa: Pixabay

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 20 IULIE 2019 pentru Zodia Leu – Dacă te simţi singur, nu sta în casă azi, găseşte-ţi ceva de făcut pe afară, pentru că aerul curat va avea efecte fantastice asupra psihicului tău.

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 20 IULIE 2019 pentru Zodia Leu – Chiar şi o plimbare de unul singur fără ţintă va fi de preferat decât să stai acasă şi să pierzi vremea pe lucruri neînsemnate.

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 20 IULIE 2019 pentru Zodia Leu – Ieşind în spaţii largi, s-ar putea să te întâlneşti cu oameni care au un efect foarte bun asupra ta: te înveselesc, te revigorează, îţi ridică moralul, îţi distrag atenţia de la preocupările cărora le acorzi prea multă atenţie.

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 20 IULIE 2019 pentru Zodia Leu – Poate fi şi o zi în care te dedici bunicilor sau rudelor mai în vârstă de familie, pentru că prezenţa ta le face lor o imensă bucurie!

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 20 IULIE 2019 pentru Zodia Leu – Du-te pe la ei!

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
11:21 - Lituania a închis alte două puncte de trecere a frontierei cu Republica Belarus. Care este motivul
11:16 - Adrian Cioroianu, directorul Bibliotecii Naționale, schimb de replici cu Marian Godină: „Rog fiți recunoscător că vă bag în seamă și rog nu vă sinucideți” (FOTO)
11:03 - Tânăr căutat de polițiști după ce a agresat sexual o fată și a împins-o din autobuz (VIDEO)
11:00 - Exerciţii militare în Poligonul Babadag din Tulcea. Traficul în zonă este restricţionat
10:51 - Nu este o halucinație din cauza filmelor Disney! Un pui de elefant roz real a fost văzut jucându-se cu alți elefanți în sălbăticie
10:45 - Ce a descoperit o femeie pe tavan în propria casă. I s-a recomandat să dea foc locuinței
10:41 - Teoria conspirației privind dispariția prințesei Kate Middleton, după operație. Cum răspunde Palatul Kensington
10:39 - Lucian Romașcanu: Nicușor Dan să plece acasă, să predea matematică, pentru că nu e pentru Capitală sub nicio formă. Gabriela Firea a dovedit că se pricepe, și-a înțeles menirea ca primar (VIDEO)
10:33 - Adrian Cioroianu a dezvăluit că Emilia Șercan a mers la Biblioteca Națională, pe care el o conduce, pentru a studia teza de doctorat a lui Mircea Geoană. Jurnalista: Situația e de o gravitate extremă. Cioroianu a încălcat legea (FOTO)
10:23 - Rareș Bogdan, despre candidatul PNL-PSD la Capitală: Sunt oameni de partid testați / În sondajele comune nu suntem testați nici eu și nici Dan Motreanu. Suntem interesați să ne continuăm proiectul la Bruxelles și Strasbourg (VIDEO)