Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Horoscopul Zilei 360 de Grade Horoscop Leu HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 15 NOIEMBRIE 2019 pentru Zodia Leu

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 15 NOIEMBRIE 2019 pentru Zodia Leu

Un articol de: B1.ro - 15 Noi 2019, 00:13
Sursa: Pixabay Horoscop Leu

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 15 NOIEMBRIE 2019 pentru Zodia Leu – Uneori nu căile bătătorite sunt cele care duc acolo unde trebuie, ci cele complet noi, ca cele pe care le propui tu acum.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 15 NOIEMBRIE 2019 pentru Zodia Leu – Ideile tale sunt originale şi merită ascultate şi puse în practică imediat pentru că ştii bine ce spui.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 15 NOIEMBRIE 2019 pentru Zodia Leu – Nu sunt păreri sau vorbe aruncate în vânt, ci sunt oglinda experienţei acumulate, rezultatul studiilor aprofundate, sunt tot ce ai adunat în ani de efort.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 15 NOIEMBRIE 2019 pentru Zodia Leu – Spune ce ai de spus, cu încredere deplină în inteligenţa ta, lasă modestia la o parte şi, dacă cineva are nevoie de ajutorul tău, oferă-i-l cu dragă inimă, pentru că tu priveşti lucrurile dintr-un alt unghi decât cel direct implicat.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 15 NOIEMBRIE 2019 pentru Zodia Leu – Chiar dacă, pe moment, i se pare o idee greu de acceptat, după o vreme îţi va mulţumi că ţi-a urmat sfatul!

 
Loading...