Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Horoscopul Zilei 360 de Grade Horoscop Pesti HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 20 APRILIE 2019 pentru Zodia Pești

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 20 APRILIE 2019 pentru Zodia Pești

Un articol de: B1.ro - 20 Apr 2019, 00:02
Foto: Pixabay Horoscop Pesti

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 20 APRILIE 2019 pentru Zodia Pești – Ceea ce ţi se întâmplă acum nu-şi găseşte explicaţia în experienţa ta de viaţă şi te tot întrebi de ce?

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 20 APRILIE 2019 pentru Zodia Pești – Nu căuta răspunsul în tot ce ai trăit de când te-ai născut şi până acum, pentru că nu de aici provine totul, ci e o repercusiune a unor evenimente trăite în vieţi anterioare.

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 20 APRILIE 2019 pentru Zodia Pești – Treci printr-un punct de referinţă în echilibrarea ta karmică, pentru că a venit vremea să te achiţi de o sarcină sau să repari o eroare comisă cândva, nu în această viaţă.

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 20 APRILIE 2019 pentru Zodia Pești – Nu-ţi asuma vini mai mari decât meriţi, ci bucură-te că ai această ocazie de a mai şterge o datorie moştenită din alte vremuri.

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 20 APRILIE 2019 pentru Zodia Pești – Te vei simţi mai liber, şi chiar dacă nu eşti foarte conştient de unde ţi se trage, sufletul tău se va elibera de o povară inexplicabilă.

 
Loading...