HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 13 DECEMBRIE 2018 pentru Zodia Rac

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 13 DECEMBRIE 2018 pentru Zodia Rac

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 13 DECEMBRIE 2018 pentru Zodia Rac – Fă un efort să te ocupi de lunga listă de sarcini mărunte pe care le-ai tot amânat în ultima vreme tocmai pentru că ţi se păreau neimportante, a venit şi vremea lor, ca atare concentrează-te asupra lor cu prioritate, pentru că vei scăpa repede de ele.

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 13 DECEMBRIE 2018 pentru Zodia Rac – Fiind atât de mărunte, le termini repede şi vei avea o reală satisfacţie la finalul zilei că ai şters dintr-un foc atâtea puncte mici de pe lista ta de restanţe.

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 13 DECEMBRIE 2018 pentru Zodia Rac – Nu le mai amâna, ocupă-te de ele acum, ca să nu se aglomereze prea multe mai târziu!

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
20:28 - Rareș Bogdan, despre Congresul PPE de la București: E cea mai importantă întrunire de politică internațională. România e epicentrul Europei. Acest lucru arată importanța României și a PNL în politica internațională (VIDEO)
20:28 - Gigi Becali, în atenția văduvei lui Corneliu Vadim Tudor. Ce spune despre patronul FCSB: „Să își facă el campanie, publicitate. Rău ne-a umilit”
20:10 - Condițiile pe care trebuie să le îndeplinească tinerii din lumea întreagă, dacă vor să închirieze o casă cu 1 euro pe lună în Sardinia
20:00 - Elisabeta Lipă, despre victoria Simonei Halep la TAS: „Este victoria ei și a sportului românesc”. Sportiva noastră poate reveni pe terenul de tenis
19:50 - Eduard Hellvig: Vedetele devin peste noapte politicieni și se numesc ”independenți”. Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și-și văd de drum
19:47 - Elon Musk, ironii la adresa Meta și Instagram, pe platforma X: „Dacă citești asta, e pentru că serverele noastre funcționează”
19:35 - Reacția lui Stere Halep, tatăl Simonei, după reducerea suspendării în cazul de dopaj de la 4 ani la 9 luni: „V-am spus că Dumnezeu are grijă”
19:33 - Un tânăr din Iaşi a încercat să-și dezgroape tatăl, mort din 2022. Credea că mama lui l-a îngropat de viu
19:31 - „Markule, vino până aici, nu-ți facem nimic”. Cum au reacționat utilizatorii Facebook după ce rețeaua a picat: „Am devenit foarte productiv, am muncit. Doamne ferește de așa situații!” (FOTO)
19:22 - În România, peste 650 cazuri noi de rujeolă au fost înregistrate în ultima săptămână. Există și două decese