Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Horoscopul Zilei 360 de Grade Horoscop Rac HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 04 DECEMBRIE 2019 pentru Zodia Rac

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 04 DECEMBRIE 2019 pentru Zodia Rac

Un articol de: B1.ro - 04 Dec 2019, 00:24
Sursa: Pixabay Horoscop Rac

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 04 DECEMBRIE 2019 pentru Zodia Rac – Se încheie un ciclu din viaţa ta, şi ca la orice final de drum, a venit vremea bilanţului.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 04 DECEMBRIE 2019 pentru Zodia Rac – Pe de o parte te bucuri că totul s-a terminat şi că poţi închide capitolul, pe de altă parte te mustră unele gânduri că puteai face lucrurile mult mai bine.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 04 DECEMBRIE 2019 pentru Zodia Rac – Încearcă să te detaşezi de tot ce a fost, nu rămâne blocat în fostele etape, doar pentru că nu au ieşit perfect, aşa cum ai fi dorit.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 04 DECEMBRIE 2019 pentru Zodia Rac – Ai învăţat ceva din toate acestea şi vei şti să acţionezi mult mai bine cu altă ocazie şi în alte direcţii.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 04 DECEMBRIE 2019 pentru Zodia Rac – Nu te fixa obsesiv de ce nu ai făcut în proiectul care se termină, ci scoate la iveală cât de multe ai realizat în schimb, dar dacă eşti într-o pasă emoţională fragilă, te vei ţine cu dinţii de ce lipseşte.

 
Loading...