Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Horoscopul Zilei 360 de Grade Horoscop Sagetator HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 13 SEPTEMBRIE 2018 pentru Zodia Săgetător

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 13 SEPTEMBRIE 2018 pentru Zodia Săgetător

Un articol de: -
Horoscop Sagetator

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 13 SEPTEMBRIE 2018 pentru Zodia Săgetător - Faci ce faci şi tot la trecut te raportezi, de parcă ai trăi şi astăzi din vechi succese sau de parcă tu, cel de azi, ai fi tot una cu cel de acum un an sau zece. Nu e adevărat: ai evoluat, te-ai schimbat, te-ai maturizat, timpul a trecut şi a lăsat urme asupra celui care eşti acum, ca atare nu mai povesti lumii despre tine, cel de odinioară.

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 13 SEPTEMBRIE 2018 pentru Zodia Săgetător - E ca şi cum ai fost Miss Boboc in liceu şi tu ai acum 40 şi tot aşa te crezi încă, sau pe la 20 de ani s-a scris despre tine în ziare şi, acum, la 50, încă te lauzi cu succesul tău de demult.

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 13 SEPTEMBRIE 2018 pentru Zodia Săgetător  - Revino în prezent şi vorbeşte despre cel care eşti acum, fără să te tot întorci la vremuri de odinioară care, sigur, au contat, dar au trecut totuşi.