Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Horoscopul Zilei 360 de Grade Horoscop Sagetator HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 06 OCTOMBRIE 2018 pentru Zodia Săgetător

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 06 OCTOMBRIE 2018 pentru Zodia Săgetător

Un articol de: B1.ro - 06 Oct 2018, 00:03
Horoscop Sagetator

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 04 OCTOMBRIE 2018 pentru Zodia Săgetător - Profită de această zi pentru a face puţină ordine în viaţa ta. E un moment bun să arunci o privire înapoi şi să descoperi cu alţi ochi că nu a mers totul chiar perfect, dar poţi depăşi acest sentiment printr-un proces personal de purificare.

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 04 OCTOMBRIE 2018 pentru Zodia Săgetător - Porneşti pe un drum care îţi va aduce nenumărate şanse de succes, dar e bine să dai startul acestui nou capitol din viaţa ta pe un teren complet nou, purificat, curăţat de amintiri şi regrete.

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 04 OCTOMBRIE 2018 pentru Zodia Săgetător - Gândeşte-te la un ogor complet nou pe cere poţi începe să însămânţezi viitoarea recoltă, deci contează enorm ca pământul să fie eliberat de buruieni şi dăunători, orice i-ar putea încetini dezvoltarea. Curăţă deci locul: inima, mintea, spaţiul!