Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Horoscopul Zilei 360 de Grade Horoscop Sagetator HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 09 DECEMBRIE 2018 pentru Zodia Săgetător

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 09 DECEMBRIE 2018 pentru Zodia Săgetător

Un articol de: B1.ro - 09 Dec 2018, 00:03
Horoscop Sagetator

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 09 DECEMBRIE 2018 pentru Zodia Săgetător - Gândeşte-te bine ce instrumente trebuie să foloseşti pentru a-ţi atinge scopul pe care îl ai acum în minte. Nu ajunge doar energia pe care o pui în joc, ci e nevoie de o strategie foarte elaborată, cu principii precise, cu parteneriate bine definite, poate chiar un regulament foarte strict care să te ducă la succesul visat.

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 09 DECEMBRIE 2018 pentru Zodia Săgetător - Dacă ai ales calea respectivă, nu te abate de la ea, chiar dacă tentaţii vor fi multe, şi foloseşte-te de toate instrumentele la care ai acces pentru a-ţi atinge obiectivul.

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 09 DECEMBRIE 2018 pentru Zodia Săgetător - Aşa cere politica acestei acţiuni: să accepţi şi situaţii care nu-ţi plac, să admiţi şi reguli care nu-ţi convin, să faci pact şi cu oamenii pe care-i deteşti, pentru că scopul scuză mijloacele.

 
Loading...