Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Horoscopul Zilei 360 de Grade Horoscop Sagetator HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 16 DECEMBRIE 2018 pentru Zodia Săgetător

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 16 DECEMBRIE 2018 pentru Zodia Săgetător

Un articol de: B1.ro - 16 Dec 2018, 00:02
Horoscop Sagetator

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 16 DECEMBRIE 2018 pentru Zodia Săgetător - Îţi aduci aminte de vremurile când erai copil şi erai liber să faci ce vrei?

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 16 DECEMBRIE 2018 pentru Zodia Săgetător - Acelaşi lucru îl vei prefera şi astăzi, o aventură ca pe vremuri, când umblai unde te chema inima, când aveai curaj să te aventurezi în orice direcţie, fără să te gândeşti la consecinţe sau la pericole.

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 16 DECEMBRIE 2018 pentru Zodia Săgetător - Ai acum şansa de a redescoperi o plăcere din acele timpuri, poate de pe vremea când erai copil, pentru că simţi nevoia unei eliberări totale, dar tu nu te simţi liber decât în acele spaţii de care eşti ataşat sentimental, unde te simţi ocrotit.

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 16 DECEMBRIE 2018 pentru Zodia Săgetător - Ca atare o vizită prin locurile natale sau la bunici, îţi oferă ţie ocazia de a fi liber şi a te manifesta aşa cum îţi place, făcând lucruri pe care le făceai demult şi care te-au ajutat să te dezvolţi.