Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Horoscopul Zilei 360 de Grade Horoscop Sagetator HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 19 MAI 2019 pentru Zodia Săgetător

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 19 MAI 2019 pentru Zodia Săgetător

Un articol de: B1.ro - 19 Mai 2019, 00:02
Foto: Pixabay Horoscop Sagetator

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 19 MAI 2019 pentru Zodia Săgetător - Tratezi iubirea cu un fel de inocenţă, şi bine faci!

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 19 MAI 2019 pentru Zodia Săgetător - Nu trebuie s-o priveşti doar cu ochi critici şi raţionali, dorind neapărat să o controlezi ca să evolueze în direcţia pe care o doreşti.

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 19 MAI 2019 pentru Zodia Săgetător - Cu o atitudine mai lejeră, cumva nevinovată, de copil care tatonează terenul, te poţi bucura altfel de tot ce trăieşti alături de persoana iubită.

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 19 MAI 2019 pentru Zodia Săgetător - Vă oferiţi unul altuia sentimente ca într-un joc de copii, şi vă simţiţi liberi împreună, fără a vă supune neapărat unor reguli, unor legi, unor condiţii stricte.

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 19 MAI 2019 pentru Zodia Săgetător - Fii liber să experimentezi iubirea la modul cel mai plăcut, pentru că mai e cale lungă până când veţi putea emite amândoi pretenţii unul asupra celuilalt.

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 19 MAI 2019 pentru Zodia Săgetător - Deocamdată iubirea se reduce la joc, la flirt, la aventură, urmând să vezi tu mai încolo încotro merge!

 
Loading...