Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Horoscopul Zilei 360 de Grade Horoscop Sagetator HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 15 NOIEMBRIE 2019 pentru Zodia Săgetător

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 15 NOIEMBRIE 2019 pentru Zodia Săgetător

Un articol de: B1.ro - 15 Noi 2019, 00:14
Horoscop Sagetator

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 15 NOIEMBRIE 2019 pentru Zodia Săgetător - Există subiecte oarecum tabu de care e bine să nu discuţi, pentru că s-ar putea să nu primeşti prea multe aplauze.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 15 NOIEMBRIE 2019 pentru Zodia Săgetător - Nu toată lumea gândeşte ca tine, nu toată lumea crede în aceleaşi principii, ca atare trebuie să eviţi conversaţiile care pot genera dispute.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 15 NOIEMBRIE 2019 pentru Zodia Săgetător - Tu ai preferinţele tale şi în plan politic, şi spiritual, şi cultural, or cei cu care intri azi în legătură nu au aceiaşi favoriţi.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 15 NOIEMBRIE 2019 pentru Zodia Săgetător - Dacă pe tine te atrage, de exemplu yoga, sau eşti de acord cu preşedintele, fii sigur că azi dai de oameni care sunt cei mai fervenţi oponenţi ale acestor subiecte şi rişti să naşti ostilitate.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 15 NOIEMBRIE 2019 pentru Zodia Săgetător - Mai bine nu discuţi despre ceea ce ştii că poate genera controverse, chiar dacă tu consideri că ai tot dreptul să-ţi exprimi părerile.

 
Loading...