Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Horoscopul Zilei 360 de Grade Horoscop Sagetator HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 19 FEBRUARIE 2020 pentru Zodia Săgetător

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 19 FEBRUARIE 2020 pentru Zodia Săgetător

Un articol de: - 19 Feb 2020, 00:05
Horoscop Sagetator

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 19 FEBRUARIE 2020 pentru Zodia Săgetător – Ai grijă ce-ţi propui, pentru că visul tău de acum ascunde şi un aspect negativ care, mai devreme sau mai târziu, va ieşi la iveală.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 19 FEBRUARIE 2020 pentru Zodia Săgetător – Rişti să alergi după o himeră, după un plan imposibil, sau cel puţin după o iluzie riscantă pentru tine.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 19 FEBRUARIE 2020 pentru Zodia Săgetător – Eşti sensibil, uşor de impresionat şi de influenţat, ca atare poţi pica în plasa unei persoane care, sub masca bunelor intenţii, ţi-ar putea crea mari neplăceri.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 19 FEBRUARIE 2020 pentru Zodia Săgetător – Ai putea vedea cum visul tău cel mai important eşuează sau o ia pe o cale incorectă doar pentru că ai lăsat o tentaţie negativă să te conducă.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 19 FEBRUARIE 2020 pentru Zodia Săgetător – Deschide bine ochii şi vezi şi punctele slabe din spatele aparenţelor înşelătoare!