Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Horoscopul Zilei 360 de Grade Horoscop Scorpion HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 31 OCTOMBRIE 2018 pentru Zodia Scorpion

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 31 OCTOMBRIE 2018 pentru Zodia Scorpion

Un articol de: B1.ro - 31 Oct 2018, 00:28
Horoscop Scorpion

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 31 OCTOMBRIE 2018 pentru Zodia Scorpion - În spațiul tău intim intră un musafir nepoftit a cărei prezenţă nu o agreezi deloc.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 31 OCTOMBRIE 2018 pentru Zodia Scorpion - Popular vorbind, nu e în toate minţile şi preferi să plece cât mai repede, pentru că ai impresia că infestează atmosfera în jurul său cu zvonuri false, cu poveşti exagerate, cu o stare de panică.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 31 OCTOMBRIE 2018 pentru Zodia Scorpion - Nu că te-ar influenţa cumva – pentru că tu eşti mult prea deschis la minte ca să gândeşti negativ ca celălalt – dar această atmosferă te frustrează, te face să te închizi în tine.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 31 OCTOMBRIE 2018 pentru Zodia Scorpion - Fă un efort să-l ţii la distanţă pe acest intrus cu care nu poţi fi de acord: prea vede în jur doar răul, doar pericole, doar duşmani, or tu eşti mult mai optimist şi mai luminos.

 
Loading...