Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Horoscopul Zilei 360 de Grade Horoscop Scorpion HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 17 NOIEMBRIE 2018 pentru Zodia Scorpion

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 17 NOIEMBRIE 2018 pentru Zodia Scorpion

Un articol de: B1.ro - 17 Noi 2018, 00:03
Horoscop Scorpion

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 17 NOIEMBRIE 2018 pentru Zodia Scorpion - Luptă pentru ceea ce doreşti, nu aştepta să pice din senin, pentru că nu se va întâmpla aşa. Fii sigur că scopul tău e greu de atins, nimic nu ţi se oferă pe tavă, şi, mai ales, te vei trezi cu tot felul de comentarii, critici şi piedici venite de la ceilalţi care nu vor să te lase să ajungi acolo unde visezi.

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 17 NOIEMBRIE 2018 pentru Zodia Scorpion – Dar cu cât e mai dificil drumul tău până la ţinta propusă, cu atât mai mare va fi satisfacţia de la final, pentru că nu poţi aprecia ceva ce se capătă uşor.

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 17 NOIEMBRIE 2018 pentru Zodia Scorpion –  La tine e complicat, obositor, necesită un mare consum de resurse, dar tocmai pentru că e atât de dificil, pe tine te motivează şi mai tare să ajungi acolo. La final vei jubila în faţa celor care au încercat să-ţi taie elanul.