Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Horoscopul Zilei 360 de Grade Horoscop Scorpion HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 10 AUGUST 2019 pentru Zodia Scorpion

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 10 AUGUST 2019 pentru Zodia Scorpion

Un articol de: B1.ro - 09 Aug 2019, 23:59
Sursa: Pixabay Horoscop Scorpion

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 10 AUGUST 2019 pentru Zodia Scorpion - Conflictele dintre generaţii sunt inevitabile, dar trebuie să îţi asumi cu responsabilitate vârsta pe care o ai, fie că eşti printre cei necopţi sau printre cei deja învechiţi, din punctul de vedere al celor aflaţi în zona diametral opusă vârstei pe care o ai.

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 10 AUGUST 2019 pentru Zodia Scorpion - Trebuie să fii mândru de anii pe care îi porţi după tine.

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 10 AUGUST 2019 pentru Zodia Scorpion - A fi prea tânăr poate fi un dezavantaj în unele situaţii, tot aşa cum a fi prea bătrân e pentru unii un handicap, dar găseşte-ţi spaţiul şi tonul potrivit pentru ca vârsta ta să devină un atu, nu o problemă!

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 10 AUGUST 2019 pentru Zodia Scorpion - Spune cu încredere câţi ani ai, arătând că, la vârsta ta, ai alte calităţi care contează!

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 10 AUGUST 2019 pentru Zodia Scorpion - În fond, vârsta nu e decât un număr: important e ce ştii la această vârstă!

 
Loading...