Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Horoscopul Zilei 360 de Grade Horoscop Scorpion HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 22 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Scorpion

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 22 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Scorpion

Un articol de: B1.ro - 21 Sep 2019, 23:57
Sursa: Pixabay Horoscop Scorpion

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 22 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Scorpion - Gata, s-a terminat furtuna în care ai fost prins o perioadă, deci acum îţi poţi permite o pauză.

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 22 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Scorpion - Nu te precipita spre altceva, ci profită de liniştea care s-a lăsat pentru a te relaxa şi tu un pic.

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 22 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Scorpion - Chiar dacă nu e neapărat finalul pe care l-ai dorit, fii recunoscător că s-a ajuns la capăt şi acum te poţi detaşa.

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 22 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Scorpion - Profită de calmul care se aşează peste toate căci, după o vreme, vei putea să o iei de la capăt sau să continui din acelaşi punct, dar nu acum, imediat.

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 22 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Scorpion - Resursele tale de energie s-au terminat şi ar fi bine să stai o vreme pe margine până ridici din nou nivelul de energie în baterie.

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 22 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Scorpion - Dacă te-ai apuca acum de altceva, ai rămâne foarte repede fără benzină!

 
 
Loading...