Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Horoscopul Zilei 360 de Grade Horoscop Scorpion HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 23 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Scorpion

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 23 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Scorpion

Un articol de: B1.ro - 23 Sep 2019, 00:08
Sursa: Pixabay Horoscop Scorpion

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 23 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Scorpion - Nu fi comod în a-ţi face dreptate, dacă simţi că cineva a greşit major.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 23 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Scorpion - Da, a te lupta cu minciuna şi cu răutatea nu e uşor, e un război al nervilor, dar dacă tu consideri că celălalt e vinovat, trebuie să îţi iei inima în dinţi şi să te ridici împotriva greşelilor sale.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 23 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Scorpion - Lupă cu cei care greşesc, fie că ţi-au greşit ţie, fie că îmbraci haina de justiţiar pentru alţii care nu au putere să lupte.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 23 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Scorpion - Vei dobândi victoria finală numai dacă depăşeşti faza aceasta de uşoară neîncredere şi lene, în care ai fi tentat să spui, înainte de orice: nu va merge!

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 23 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Scorpion - Ba orice se poate dacă apelezi la legile corecte, la dovezile cele mai solide, şi se va face lumină şi dreptate!

 
 
Loading...