Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Horoscopul Zilei 360 de Grade Horoscop Scorpion HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 17 NOIEMBRIE 2019 pentru Zodia Scorpion

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 17 NOIEMBRIE 2019 pentru Zodia Scorpion

Un articol de: B1.ro - 17 Noi 2019, 00:01
Sursa: Pixabay Horoscop Scorpion

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 17 NOIEMBRIE 2019 pentru Zodia Scorpion – Imaginează-ţi viaţa ta, în acest moment, ca un ogor nou care aşteaptă prima însămânţare.

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 17 NOIEMBRIE 2019 pentru Zodia Scorpion – Gândeşte-te la ce anume vrei să recoltezi la anul de pe acest pământ fertil şi începe campania agricolă!

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 17 NOIEMBRIE 2019 pentru Zodia Scorpion – Evident, e o metaforă, dar se potriveşte de minune situaţiei în care te afli acum, pentru că important e cum faci primul pas, primul gest în acest nou drum pe care porneşti.

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 17 NOIEMBRIE 2019 pentru Zodia Scorpion – Investeşte încredere, gândire pozitivă, iubire şi siguranţă în ceea ce vrei să obţii la finalul acestui proiect, şi roadele vor fi pe măsură.

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 17 NOIEMBRIE 2019 pentru Zodia Scorpion – Ai răbdare, pentru că nicio recoltă nu se dezvoltă peste noapte!

 
Loading...