Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Horoscopul Zilei 360 de Grade Horoscop Varsator HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 19 IANUARIE 2020 pentru Zodia Vărsător

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 19 IANUARIE 2020 pentru Zodia Vărsător

Un articol de: B1.ro - 19 Ian 2020, 00:05
Sursa: Pixabay Horoscop Varsator

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 19 IANUARIE 2020 pentru Zodia Vărsător -  Ceea ce ţi se întâmplă acum nu-şi găseşte explicaţia în experienţa ta de viaţă şi te tot întrebi de ce? Nu căuta răspunsul în tot ce ai trăit de când te-ai născut şi până acum, pentru că nu de aici provine totul, ci e o repercusiune a unor evenimente trăite în vieţi anterioare.

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 19 IANUARIE 2020 pentru Zodia Vărsător -  Treci printr-un punct de referinţă în echilibrarea ta karmică, pentru că a venit vremea să te achiţi de o sarcină sau să repari o eroare comisă cândva, nu în această viaţă. 

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 19 IANUARIE 2020 pentru Zodia Vărsător -  Nu-ţi asuma vini mai mari decât meriţi, ci bucură-te că ai această ocazie de a mai şterge o datorie moştenită din alte vremuri. Te vei simţi mai liber, şi chiar dacă nu eşti foarte conştient de unde ţi se trage, sufletul tău se va elibera de o povară inexplicabilă.