Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Horoscopul Zilei 360 de Grade Horoscop Varsator HOROSCOPUL ZILEI DE MARȚI 30 APRILIE 2019 pentru Zodia Vărsător

HOROSCOPUL ZILEI DE MARȚI 30 APRILIE 2019 pentru Zodia Vărsător

Un articol de: B1.ro - 30 Apr 2019, 00:11
HOROSCOPUL ZILEI DE MARȚI 30 APRILIE 2019 pentru Zodia Vărsător Sursa: Pixabay Horoscop Varsator

HOROSCOPUL ZILEI DE MARȚI 30 APRILIE 2019 pentru Zodia Vărsător - Pentru a avea o zi eficientă, alege cu grijă anturajul în care lucrezi astăzi, pentru că nu eşti în cea mai bună formă emoţională şi absorbi imediat energiile negative din jur.

HOROSCOPUL ZILEI DE MARȚI 30 APRILIE 2019 pentru Zodia Vărsător - Dacă atragi alături de tine pesimişti, depresivi, oameni care se lamentează la orice nimic, te vor influenţa şi pe tine şi te vor trage în jos. 

HOROSCOPUL ZILEI DE MARȚI 30 APRILIE 2019 pentru Zodia Vărsător - Tu eşti cel care îi poate ridica şi pe ei, eşti cârligul de care se agaţă cei trişti sau nemulţumiţi, dar nu trebuie să-ţi asumi şi responsabilitatea problemelor lor, altfel abia aşteaptă să ţi le arunce pe toate în cârcă. Ajută-i cu un sfat detaşat, dar nu face nimic în locul lor şi, mai ales, nu te lăsa copleşit de necazurile altora.
 A GĂSIT UN CARD ÎNTR-UN BANCOMAT DIN RÂMNICU SĂRAT ȘI A ÎNCEPUT SĂ CUMPERE CU EL. A REGRETAT AMARNIC, DUPĂ CÂTEVA ORE. CE A PĂȚIT, E FĂRĂ PRECEDENT