Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Horoscopul Zilei 360 de Grade Horoscop Varsator HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 24 OCTOMBRIE 2018 pentru Zodia Vărsător

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 24 OCTOMBRIE 2018 pentru Zodia Vărsător

Un articol de: B1.ro - 24 Oct 2018, 00:03
HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 24 OCTOMBRIE 2018 pentru Zodia Vărsător Horoscop Varsator

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 24 OCTOMBRIE 2018 pentru Zodia Vărsător – Conflictele dintre generaţii sunt inevitabile, dar trebuie să îţi asumi cu responsabilitate vârsta pe care o ai, fie că eşti printre cei necopţi sau printre cei deja învechiţi, din punctul de vedere al celor aflaţi în zona diametral opusă vârstei pe care o ai.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 24 OCTOMBRIE 2018 pentru Zodia Vărsător – Trebuie să fii mândru de anii pe care îi porţi după tine. A fi prea tânăr poate fi un dezavantaj în unele situaţii, tot aşa cum a fi prea bătrân e pentru unii un handicap, dar găseşte-ţi spaţiul şi tonul potrivit pentru ca vârsta ta să devină un atu, nu o problemă!

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 24 OCTOMBRIE 2018 pentru Zodia Vărsător – Spune cu încredere câţi ani ai, arătând că, la vârsta ta, ai alte calităţi care contează! În fond, vârsta nu e decât un număr: important e ce ştii la această vârstă!