Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Horoscopul Zilei 360 de Grade Horoscop Varsator HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 26 OCTOMBRIE 2018 pentru Zodia Vărsător

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 26 OCTOMBRIE 2018 pentru Zodia Vărsător

Un articol de: B1.ro - 26 Oct 2018, 00:02
Horoscop Varsator

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 26 OCTOMBRIE 2018 pentru Zodia Vărsător – Judecata nu poate fi dreapta pentru toate partile, dar singura cale de a restabili echilibrul intr-o situatie tensionata pare a fi compromisul.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 26 OCTOMBRIE 2018 pentru Zodia Vărsător –  Fie ca-ti convine sau nu, ar fi bine sa-l accepti, pentru ca e singura cale prin care nici una nici cealalta din tabere sa nu se simta defavorizata, dar nici castigatoare pe deplin. Parca ati imparti victoria, pentru ca si unii si altii sunteti nevoiti sa treceti de la voi.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 26 OCTOMBRIE 2018 pentru Zodia Vărsător – Nu e loc de orgolii, ci de un dram de resemnare rationala, acceptand faptul ca adevarul e undeva la mijloc si trebuie sa lase si unii si ceilalti securea razboiului. Vei vedea ca e in beneficiul tuturor acest sacrificiu, deci nu are rost sa te consideri discriminat.