Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Horoscopul Zilei 360 de Grade Horoscop Varsator HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 21 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Vărsător

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 21 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Vărsător

Un articol de: B1.ro - 21 Sep 2019, 00:01
Sursa: Pixabay Horoscop Varsator

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 21 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Vărsător – Uneori te simţi ca un animal de povară care tot duce şi duce în spinare greutăţi peste puterile ale, dar nu cumva ţi le-ai asumat tu singur fără să te fi obligat nimeni?

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 21 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Vărsător – Tu ai acceptat să ţi se aşeze atâtea greutăţi pe umeri, când ai fi putut să spui mai clar că nu poţi să faci acel lucru, dar, ca să nu dezamăgeşti pe ceilalţi care au ştiut să profite de bunătatea ta, ai tot acceptat până, iată, ai ajuns la limita puterilor tale.

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 21 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Vărsător – Răzvrăteşte-te, dă jos acest jug la care te-ai înhămat într-un moment de slăbiciune, şi mai învaţă să spui şi nu.

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 21 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Vărsător – Nu e prea târziu să te eliberezi de greutatea care te apasă!

 
 
Loading...