Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Horoscopul Zilei 360 de Grade Horoscop Varsator HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 04 DECEMBRIE 2019 pentru Zodia Vărsător

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 04 DECEMBRIE 2019 pentru Zodia Vărsător

Un articol de: B1.ro - 04 Dec 2019, 00:25
Sursa: Pixabay Horoscop Varsator

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 04 DECEMBRIE 2019 pentru Zodia Vărsător – Nu eşti foarte convins dacă merită să te implici şi tu într-o activitate colectivă despre care cei din jur vorbesc întruna.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 04 DECEMBRIE 2019 pentru Zodia Vărsător – Ceva îţi spune că nu ai nimic bun de câştigat de aici, ci doar ai ţine cuiva companie.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 04 DECEMBRIE 2019 pentru Zodia Vărsător – Dacă tu consideri că a face doar act de prezenţă în viaţa altuia este suficient de important, vei participa şi tu cu ceea ce ştii sau poţi, deşi sufletul tău e în cu totul altă direcţie.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 04 DECEMBRIE 2019 pentru Zodia Vărsător – Te sacrifici, cumva, pentru a-i sta alături acelei persoane care are nevoie de tine acum, o ajuţi cum ştii mai bine, îi ţii companie, dar nu eşti încântat de ceea ce vrea el să obţină.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 04 DECEMBRIE 2019 pentru Zodia Vărsător – Prefă-te că ţii cu el în totalitate, pentru că de asta are nevoie: de susţinere.

 
Loading...