HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 05 DECEMBRIE 2019 pentru Zodia Vărsător

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 05 DECEMBRIE 2019 pentru Zodia Vărsător
Sursa: Pixabay

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 05 DECEMBRIE 2019 pentru Zodia Vărsător – Printr-o stare de meditaţie sau rugăciune, poţi combina de minune luciditatea gândurilor tale cu dimensiunile spirituale ale eului tău.

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 05 DECEMBRIE 2019 pentru Zodia Vărsător – Eşti în faţa unui moment în care nu ajunge doar percepţia ta raţională, foarte dezvoltată de altfel, ci e nevoie şi de altceva, ceva ce depăşeşte educaţia sau convingerile tale religioase.

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 05 DECEMBRIE 2019 pentru Zodia Vărsător – E ca şi cum mintea şi spiritul tău conlucrează în aceeaşi direcţie pentru ca tu să-ţi găseşti pacea interioară.

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 05 DECEMBRIE 2019 pentru Zodia Vărsător – Doar mintea nu ar putea să te ducă la acea stare binefăcătoare de confort interior, or, combinate, numai tu ştii cum, vor avea efecte miraculoase.

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 05 DECEMBRIE 2019 pentru Zodia Vărsător – Nici tu nu credeai că poţi simţi şi gândi aşa, dar iată, vine ceva aparte din interior, de la spirit, nu de le creier!

Urmăriți B1TV.ro și pe