Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Horoscopul Zilei 360 de Grade Horoscop Varsator HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 07 DECEMBRIE 2019 pentru Zodia Vărsător

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 07 DECEMBRIE 2019 pentru Zodia Vărsător

Un articol de: B1.ro - 07 Dec 2019, 00:07
Sursa: Pixabay Horoscop Varsator

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 07 DECEMBRIE 2019 pentru Zodia Vărsător – Nu poţi accepta şi pace o situaţie pe care nu o înţelegi pe de-a-ntregul, dar e posibil ca acest blocaj să fie legat şi de încăpăţânarea ta caracteristică.

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 07 DECEMBRIE 2019 pentru Zodia Vărsător – Ai senzaţia că singura părere avizată e a ta şi nici nu vrei să asculţi de alta.

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 07 DECEMBRIE 2019 pentru Zodia Vărsător – E greu de spus: fii maleabil, fii flexibil, fii înţelegător, când spui nu la orice alternativă, dar te vei convinge singur la un moment dat că nu merită să te fixezi pe o unică idee.

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 07 DECEMBRIE 2019 pentru Zodia Vărsător – Există altele mai bune, şi a accepta şi alte unghiuri de vedere e un semn de înţelepciune şi de maturitate.

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 07 DECEMBRIE 2019 pentru Zodia Vărsător – Nu sta captiv într-o zonă limitată: eliberează-ţi mintea!

 
Loading...