Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Horoscopul Zilei 360 de Grade Horoscop Varsator HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 29 IANUARIE 2020 pentru Zodia Vărsător

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 29 IANUARIE 2020 pentru Zodia Vărsător

Un articol de: B1.ro - 29 Ian 2020, 00:05
Sursa: Pixabay Horoscop Varsator

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 29 IANUARIE 2020 pentru Zodia Vărsător – Nu are rost să ţii cu dinţii de o situaţie din care ştii şi tu prea bine că nu mai ai nimic de învăţat sau de câştigat.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 29 IANUARIE 2020 pentru Zodia Vărsător – Chiar dacă uneori te opui schimbării, vine vremea când trebuie să spui: până aici!

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 29 IANUARIE 2020 pentru Zodia Vărsător – Un astfel de moment a venit acum, pentru că te trezeşti singur dintr-o stare de amorţire şi îţi dai seama că numai de tine depinde schimbarea.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 29 IANUARIE 2020 pentru Zodia Vărsător – E timpul să ieşi din acest punct inert, e timpul să alegi tu o nouă direcţie spre care să mergi, deci rupe-te de ceea ce te ţine pe loc.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 29 IANUARIE 2020 pentru Zodia Vărsător – Nu comoditatea sau obişnuinţa, nici pasivitatea sau teama sunt resursele care trebuie să te conducă acum, ci curajul de a aprinde scânteia din care să se nască mai apoi acţiunea.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 29 IANUARIE 2020 pentru Zodia Vărsător – Acum dai startul: succes!

Loading...