Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Loto 6/49 Ban la ban trage: Câștigătorul MARELUI PREMIU de 2,6 milioane euro la Loto este un om de afaceri din Bârlad, care în 1998 a mai câștigat o dată POTUL. În 2012 el a candidat la primăria orașului!

Ban la ban trage: Câștigătorul MARELUI PREMIU de 2,6 milioane euro la Loto este un om de afaceri din Bârlad, care în 1998 a mai câștigat o dată POTUL. În 2012 el a candidat la primăria orașului!

Un articol de: - 03 Sep 2017, 12:47
Loto 6/49

Suspansul a luat sfârșit: s-a aflat cine este câștigătorul marelui pot de 12 milioane de la tragerea Loto din 31 august, și de ce acesta întârziase în a-și revendica premiul. Norocosul este nimeni altul decât cunoscutul om de afaceri din Bârlad, Daniel Andrei, o persoană pe cât de norocoasă, pe atât de discretă. Acesta mai câștigat o dată premiul cel mare, în 1998, dar pe atunci sumele erau mult mai modeste, scrie Vremea Nouă.

Daniel Andrei a mers vineri de dimineață la aceeași agenție unde a mai jucat un bilet pentru extragerea de duminică, tot o variantă simplă de opt numere, și i-a confirmat vânzătoarei că el este câștigătorul.

Fericitul posesor al biletului câștigător va veni la București pentru a-și lua premiul în săptămâna care urmează. După plata impozitelor, el va rămâne în buzunar cu 1.950.000 de euro, adică aproape 9 milioane de lei, care înseamnă valoarea a peste 1.000 de Duster-uri sau a peste 500 de apartamente cu trei camere în Bârlad, în zona centrală.

Omul de afaceri a spus că intenționează să facă un bloc de locuințe cu acești bani și să le vândă bârlădenilor fără niciun adoas comercial, doar la prețul de construcție. Daniel Andrei este cunoscut în Bârlad ca o persoană cu suflet mare. A ajutat multe biserici, oameni care aveau nevoie de bani pentru operații în străinătate, copii talentați sau oameni ajunși la fundul sacului.

În urmă cu 5 ani a candidat la fotoliul de primar, întrând în cursă pe ultima sută de metri, enervat că fostul edil, Titi Constantinescu, bloca cu bună știință tot ceea ce însemna investiții private. Abil în afaceri, firmele sale având cifre impresionante, Daniel Andrei a propus o altă abordare a administrației la Bârlad: transformarea orașului într-un centru turistic, cu resorturi de cinci stele, care să exploateze resursele locului, respectiv apele termale. A obținut peste 20% din voturile bârlădenilor, însă nu suficient pentru a fi primar.

Daniel Andrei a fost de acord să prezinte biletul câștigător, cu care va merge luni, 4 septembrie, la Loteria Națională ca să-și revendice câștigul. „Am jucat o schemă de 8 numere la întreg, pentru care am plătit, așa cum se știe 148,98 lei. Am urmărit extragerea de joi și am văzut numerele care au ieșit. Mi-am dat seama că biletul câștigător este al meu. M-am bucurat, evident, pentru că am planuri mari. Eu joc frecvent la Loto, chiar săptămâna trecută am câștigat cu patru numere 1600 de lei” a mai spus acesta.

Omul de afaceri a mai câștigat potul cel mare la Loto prin 1998. “Am luat în jur de 10.000 sau 20.000 de dolari, nu îmi mai amintesc. Am mai prins șase numere și altă dată, dar am jucat variante combinate și nu am picat pe schemă. Oricum eu joc des la Loterie, îmi place și am avut multe câștiguri, dar nu la categoria I și nu atât de însemnate”, a spus norocosul Daniel Andrei.

Daniel Andrei este un om de afaceri care a plecat de jos și în timp și-a ridicat un imperiu în Bârlad. Fără a avea vreo moștenire și fără a avea părinți din vechea nomenclatură comunistă sau de la Securitate, acesta a reușit în afaceri, intuind la începuturile capitalismului de după '89, că spațiile comerciale vor avea mare preț în viitor. Omul de afaceri a investit și a achiziționat spații comerciale ultracentrale în Bârlad și Vaslui de la oameni de afaceri care le cumpăraseră pe degeada de la stat și hapsâni după profituri se grăbeau să le vândă.

Despre incredibila sa poveste de viață, puteți citi integral AICI.

 

Citeşte mai multe despre:   Loto
 
Loading...