Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri 360 de grade HOROSCOPUL pentru zodia LEU, în perioada 25 mai - 1 iunie, prezentat de Alina Bădic, alături de Ruxandra Benga (VIDEO)

HOROSCOPUL pentru zodia LEU, în perioada 25 mai - 1 iunie, prezentat de Alina Bădic, alături de Ruxandra Benga (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 25 Mai 2019, 18:28
HOROSCOPUL pentru zodia LEU, în perioada 25 mai - 1 iunie, prezentat de Alina Bădic, alături de Ruxandra Benga (VIDEO) 360 de grade

Alina Bădic a prezentat, în ediția de sâmbătă a emisiunii 360 de grade, predicțiile astrale pentru perioada 25 mai - 1 iunie, alături Ruxandra Benga.

”Ne aflăm într-un moment de mare încărcătură energetică, în care cu toții avem obligația de a ne înțelege mesajele karmice corect și de a elibera energiile negative. Ne putem activa norocul făcând lucruri care sunt pe sensul vieții noastre, intuind ce misiune personală avem. Șansa de a vindeca răni trecute, acțiuni contradictorii care ne pot diminua energia vitală. Câteva semisextile de mare forță, care invită la analizarea consecințelor tuturor faptelor noastre greșite”.

ALERTĂ ÎN ROMÂNIA! MARE ATENȚIE! HACKERII CER BANI ÎN NUMELE CELEBREI CÂNTĂREȚE, PE INTERNET. MULȚI ROMÂNI ȘI-AU LUAT ȚEAPĂ

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   360 de grade,   Alina Badic