Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri 360 de grade HOROSCOPUL pentru zodia CAPRICORN, în perioada 21 - 28 aprilie, prezentat de Alina Bădic, alături de Silvana Popa (VIDEO)

HOROSCOPUL pentru zodia CAPRICORN, în perioada 21 - 28 aprilie, prezentat de Alina Bădic, alături de Silvana Popa (VIDEO)

Un articol de: - 21 Apr 2018, 18:03
HOROSCOPUL pentru zodia CAPRICORN, în perioada 21 - 28 aprilie, prezentat de Alina Bădic, alături de Silvana Popa (VIDEO) 360 de grade

Alina Bădic a prezentat în ediția de sâmbătă a emisiunii „360 de grade”, alături de invitata sa, Silvana Popa, previziunile astrale pentru ultima săptămână a lunii mai. 

În fiecare zi trecem prin experiente diverse pe care dorim să ni le explicăm pentru a trece mai ușor peste ele. Există întrebări pe care ni le punem atunci când soarta ne dă câte o lecție importantă. O săptămână în care vom descoperi arta alegerii momentelor cheie, momente în care anumite lucruri devin mesaje pentru destinul nostru. Vom găsi o modalitate de a depăși anumite puncte vulnerabile și de a schimba radical tot ceea ce nu mai funcționează. O săptămână cu adevărat alchimică. 

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.