Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri 360 de grade Ediție specială ”360 de grade”: Duminica Paştelui - Biruinţa asupra morţii. Isus a înviat cu puterea dumnezeirii sale, pentru a împlini scriptura (VIDEO)

Ediție specială ”360 de grade”: Duminica Paştelui - Biruinţa asupra morţii. Isus a înviat cu puterea dumnezeirii sale, pentru a împlini scriptura (VIDEO)

Un articol de: - 08 Apr 2018, 12:18
Ediție specială ”360 de grade”: Duminica Paştelui - Biruinţa asupra morţii. Isus a înviat cu puterea dumnezeirii sale, pentru a împlini scriptura (VIDEO) 360 de grade

Alina Bădic a vorbit în ediția specială de sâmbătă a emisiunii ”360 de grade”, alături de invitații săi - părintele Visarion Alexa, Vasile Bănescu (purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române) şi Cristian Curte (jurnalist Radio România Actualităţi - despre Săptămâna Mare şi semnificaţia spirituală a celor şapte zile care au marcat întreaga creştinătate.

"Se mai spune că, pe cruce, moartea a fost înghiţită de viaţă.(...) Cert este că asistăm, duminică dimineaţă, la acest eveniment unic în istoria umanităţii care practic e piatra de temelie a întregului creştinism", a declarat Vasile Bănescu, despre semnificaţia zilei de duminică, în care se sărbătoreşte Învierea Domnului.

Emisiunea integrală poate fi urmărită AICI.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Alina Badic,   360 de grade,   Vasile Banescu,   Visarion Alexa