Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri 360 de grade Ediție specială ”360 de grade”: 2021 este un an abundent în fluxuri energetice care se revarsă pentru activarea „motoarelor" noastre (VIDEO)

Ediție specială ”360 de grade”: 2021 este un an abundent în fluxuri energetice care se revarsă pentru activarea „motoarelor" noastre (VIDEO)

Un articol de: Ramona Zaharia - 24 Ian 2021, 16:08
Ediție specială ”360 de grade”: 2021 este un an abundent în fluxuri energetice care se revarsă pentru activarea „motoarelor" noastre (VIDEO) Galerie foto (2) 360 de grade

Alina Bădic a vorbit în ediția specială de sâmbătă a emisiunii ”360 de grade”, alături de invitații săi,  Gigi și Stelian Chivu, despre activarea „motoarelor" noastre în noul an.

Acest an 2021 este un an abundent în fluxuri energetice ce se revarsă pentru activarea „motoarelor" noastre, însă de fiecare dintre noi depinde traseul pe care îl urmăm - o viață co-creată sau o viață la „îndemâna" sorții.

Energia acestui an 2021 ne va aminti că în momentul în care observăm schimbări în viața noastră, va trebui să nu opunem rezistență și să le îmbrățișăm dând dovadă de flexibilitate. Să fim pregătiți pentru ceea ce urmează, iar schimbările vor scoate la iveală noi abilități ce vor fi dobândite cu ușurință.

Chiar dacă acest an se anunță a fi un an provocator din multe puncte de vedere, putem învăța cum să folosim la maxim acest an pentru prosperitatea spirituală și materială.

Această perioadă de început de an nu este o perioadă de relaxare și non-acțiune.

Cum ne împlinim Destinul de Succes în 2021?

Ediție specială ”360 de grade”: 2021 este un an abundent în fluxuri energetice care se revarsă pentru activarea „motoarelor" noastre

S-a aflat cine o va înlocui pe Gina Pistol la “Chefi la cuţite”. Ce se întâmplă cu show-ul Asia Expres

Citeşte mai multe despre:   Ediție specială „360 de grade”,   Alina Badic