Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri 360 de grade Ediție specială „360 de grade”: ADN-ul, o parte esențială a stării noastre actuale (VIDEO)

Ediție specială „360 de grade”: ADN-ul, o parte esențială a stării noastre actuale (VIDEO)

Un articol de: Ramona Zaharia - 07 Mar 2021, 16:17
Ediție specială „360 de grade”: ADN-ul, o parte esențială a stării noastre actuale (VIDEO) 360 de grade

Alina Bădic a vorbit în ediția specială de sâmbătă a emisiunii „360 de grade”, alături de invitații săi, Ingrid Baciu, Stelian Chivu și Gigi Chivu, despre importanța pe care o are ADN-ul pentru fiecare dintre noi, pentru că ADN-ul conține toată informația noastră genetică și este, totodată, o parte esențială a stării noastre actuale.

Activarea ADN-ului  vine cu foarte multe beneficii. Odată cu activarea ADN-ului, metabolismul celular este îmbunătățit, persoana dobândește mai multă vitalitate și mai multă energie, se restabilește echilibrul între grăsime naturală și mușchi, sunt astfel eliminate kilogramele în surplus, se reduce procesul de îmbolnăvire și se depășesc mai ușor etapele diferitelor boli spre vindecare.

Întrebat cum ar putrea un om obișnuit să se apropie de el însuși, de informația esențială a ființei lui, Gigi Chivu a explicat: ”Opusul cunoașterii de sine este ignoranța, adică, într-un limbaj foarte popular, lenea sau nonacțiunea. În schimb, acțiunea face în așa fel încât noi să ajungem, în cele din urmă, și la celebra întrebare «sunt eu?» și nu doar ca o întrebare mentală, ci ca o căutare lăuntrică a acelui adevăr”.

Ediție specială „360 de grade”: ADN-ul, o parte esențială a stării noastre actuale

Citeşte mai multe despre:   Ediție specială „360 de grade”,   Alina Badic