Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri 360 de grade Ediție specială "360 de grade": Astrologia chineză consideră luna august drept "luna fantomelor". Ce nu trebuie să facem în această perioadă (VIDEO)

Ediție specială "360 de grade": Astrologia chineză consideră luna august drept "luna fantomelor". Ce nu trebuie să facem în această perioadă (VIDEO)

Un articol de: - 31 Iul 2016, 11:27
Ediție specială "360 de grade": Astrologia chineză consideră luna august drept "luna fantomelor". Ce nu trebuie să facem în această perioadă (VIDEO) Foto: B1TV 360 de grade

Alina Bădic a vorbit sâmbătă, în cadrul ediției speciale a emisiunii ”360 de grade”, alături de invitații săi, specialistul în Feng Shui Alina Dimancea și specialistul în astrologie chineză Marian Golea, despre  previziunile lunii august.

Luna august este considerată în astrologia chineză drept "luna fantomele". Printre temele emisiunii s-au numărat ce tip de energie este dominat în această perioadă, ce trebuie evitat, ce este în prim plan și în ce zonă suntem cu adevărat protejați.

Invitații au vorbit și despre ce nu este indicat să facem în luna august și care sunt pericolele acestei perioade.

Printre lucrurile menționate că nu trebuie făcute în august datorită semnificațiilor lunii din astrologia chinezească se numără: să nu vă fotografiați noaptea, să nu întrerupeți ceremoniile, să nu vă plimbați târziu pe stradă, să nu țineți ușile deschise noaptea, să nu dați împrumut.

Ediție specială "360 de grade": Astrologia chineză consideră luna august drept "luna fantomelor". Ce nu trebuie să facem în această perioadă

Citeşte mai multe despre:   Alina Badic,   360 de grade