Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri 360 de grade Ediție specială ”360 de grade”: Ce se întâmplă cu casele cărora noi le stricăm energia prin depresii sau stări negative (VIDEO)

Ediție specială ”360 de grade”: Ce se întâmplă cu casele cărora noi le stricăm energia prin depresii sau stări negative (VIDEO)

Un articol de: Ramona Zaharia - 09 Aug 2020, 16:13
Ediție specială ”360 de grade”: Ce se întâmplă cu casele cărora noi le stricăm energia prin depresii sau stări negative (VIDEO) 360 de grade

Alina Bădic a vorbit în ediția specială de sâmbătă a emisiunii „360 de grade”, alături de invitații săi, Ingrid Baciu și Marian Golea, despre case perturbate energetic, case în care intră oameni invidioși, case cumpărate la licitație sau litigioase, vândute cu inima rea, case aflate pe locuri bântuite sau blestemate.

Putem să le remediem cumva? Ce se întâmplă cu casele cărora noi le stricăm energia prin depresii sau stări negative? Care este diferența între casele noi și cele vechi? De ce ne simțim mai bine în casele noi? Cum curățăm un spațiu pe care îl cumpărăm de la persoane cu probleme? Case și camere sanctuar, păstrate intacte după ce mor cei dragi? Acestea sunt câteva dintre întrebările la care s-a încercat oferirea de răspunsuri în cadrul emisiunii de sâmbătă seara, de pe B1 TV.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   360 de grade,   Alina Badic