Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri 360 de grade Ediție specială ”360 de grade”: Ce sunt constelațiile familiale și ce reprezintă acest sistem de lucru (VIDEO)

Ediție specială ”360 de grade”: Ce sunt constelațiile familiale și ce reprezintă acest sistem de lucru (VIDEO)

Un articol de: Ramona Zaharia - 28 Mar 2021, 17:07
Ediție specială ”360 de grade”: Ce sunt constelațiile familiale și ce reprezintă acest sistem de lucru (VIDEO) 360 de grade

Alina Bădic a vorbit în ediția specială de sâmbătă seară a emisiuni „360 de grade”, alături de invitații săi, Ingrod Baciu și Dragoș Bogdan, despre transmisiile între generații și repetarea unor situații trăite de strămoșii noștri.

Astfel, în cadrul emisiunii invitații au încercat să ofere răspunsuri la următoarele întrebări: De ce repetăm situațiile trăite de strămoșii noștri? Cum pot fi scoase la lumină acele evenimente nerostite? Cum sunt transmisiile între generații? Ce sunt, de fapt, constelațiile familiale și ce reprezintă acest sistem de lucru? Ce poate împiedica o nouă relație? Când putem închide cu adevărat o relație anterioară?

Întrebat cum ar trebui o persoană să se raporteze la familia partenerului său de viață și la relațiile din interiorul acestei familii, Dragoș Bogdan a explicat: ”În familie trebuie să respectăm ordinea. Orice familie are o ordine. Primul care este născut în familie are întâietate celui care este născut al doilea, al treilea sau al patrulea. Tocmai din cauza încălcării rangurilor apar dezechilibre. Primul născut în familie are îmtâietate față de ceilalți în toate sensurile, el are rangul cel mai înalt. Toți membrii familiei au același drept, dreptul de a a aprține acelei familii, dar fiecare trebuie să-l respecte pe cel care este mai în vârstă”.

Ediție specială ”360 de grade”: Ce sunt constelațiile familiale și ce reprezintă acest sistem de lucru

Citeşte mai multe despre:   360 de grade,   Alina Badic