Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri 360 de grade Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Nașterea Domnului, sărbătoarea iubirii smerite și darnice. Cât de importantă este păstrarea credinței în aceste vremuri grele (VIDEO)

Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Nașterea Domnului, sărbătoarea iubirii smerite și darnice. Cât de importantă este păstrarea credinței în aceste vremuri grele (VIDEO)

Un articol de: Beatris Ionita - 27 Dec 2020, 14:41
Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Nașterea Domnului, sărbătoarea iubirii smerite și darnice. Cât de importantă este păstrarea credinței în aceste vremuri grele (VIDEO) 360 de grade

Alina Badic a vorbit, în ediția specială de sâmbătă seară, a emisiunii ”360 de grade”, semnificația zilei Nașterii Domnului și despre Taina Crăciunului, sărbătoarea iubirii smerite și darnice a lui Dumnezeu pentru lume, dar și despre cât de important este să ne păstrăm credința în contextul pandemiei de COVID-19.

Invitații Alinei Bădic au discutat despre atitudinea pe care ar trebui să o avem în preajma Crăciunului, despre felul în care ar trebuie să ne rugăm și să ne raportăm la tot ceea ce este creștinesc, dar și despre ceea ce înseamnă, cu adevărat, să fim creștini. 

"Nu putem să ignorăm faptul că suntem destul de speriați, tracasați și această sărbătoare este menită să ne mai lumineze puțin sufletul și să ne aducă bucurie și lumină. Dincolo de ceea ce știm noi despre Crăciun, eu cred că înseamnă liniște sufletească. Să întâmpinăm Crăciunul cu liniște cu bucurie, cu smerenie, poate fără atâtea grji, indiferent de faptul că realitatea poate este mai problematică. Este foarte importanta să avem o nouă abordare. Poate ne ajută dragostea față de sărbătoarea Crăciunului", a spus Alina Bădic.

 

 

Oamenii sunt nemulțumiți permanent

 

Alina Badic a mai discutat și despre stare de permanentă nemulțimire pe care o simt cei mai mulți dintre oameni

"Nemulțumirea permanentă, care ne inundă sufletele, simți că nu est mulțumit. Muncești toată ziua, iți faci o bucurie, vorbești cu prietenii, socializezi, te îmbraci cum îți place, lucruri care țin de etichetă și totuși sufletul tău se simte destul de pustiu și încep nemuțumirile. Sunt oameni care au apropare tot ce și-au dorit și chiar inventează motive de nemulțumire. Ce ar trebui să facă acești oameni pentru care ar trebui să fie un semnal de alarmă, permanența instalării stării de nemulțumire?", a întrebat Alina Badic.Bătrânul a sunat la uşa ei, i-a dat o scrisoare şi apoi a dispărut. Când a deschis-o, s-a PRĂBUȘIT. Ce scria acolo