Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri 360 de grade Ediție specială ”360 de grade”, cu Alina Bădic: Agresiuni nevăzute. Ce sunt manifestările energetice deviante (VIDEO)

Ediție specială ”360 de grade”, cu Alina Bădic: Agresiuni nevăzute. Ce sunt manifestările energetice deviante (VIDEO)

Un articol de: Ramona Zaharia - 18 Apr 2021, 19:22
Ediție specială ”360 de grade”, cu Alina Bădic: Agresiuni nevăzute. Ce sunt manifestările energetice deviante (VIDEO) 360 de grade

Alina Bădic a vorbit în ediția specială de sâmbătă seară a emisiuni „360 de grade”, alături de invitata sa, Ingrid Baciu, despre uzurpatorii sprirituali și manifestările energetice deviante.

”În acele situații în care oamenii aleg un drum curat, frumos, din tot sufletul își doresc să meargă în lumină, se întâmplă să simțim agresiuni, să simțim că poate suntem chiar mai agresați decât înainte de a alege drumul către lumină.

De multe ori, când stai în întuneric, îți merge perfect, îți merg afacerile, relațiile personale sunt impecabile, nimeni nu te contrazice, te simți minunat, efectiv fluieri. În momentul în care alegi să fii în lumină, întunerică dă buzna”, a explica Alina Bădic.

Ingrid Baciu a dat și niște exemple concrete în acest sens.

”Mulți dintre telespectatori au trăit, au prins, din plin, manifestările unui regim totalitar. Fiecare avem în familie câte o poveste, o rudă care a vrut să dea la facultate, a vrut să facă ceva, să urce în ierarhia profesională și nu a putut pentru că s-a trezit cu un dosar pe masă  - nu poți să faci un anumit lucru pentru că undeva existau informații că bunicii, străbunicii au fost, înainte de instaurarea regimului totalitar, burghezi, mici burghezi, boieri și nu puteai accede în profesii, funcții pentru că erai un dușmna al poporului. Presupunând că există o instituție în astralul inferior care te urmărește, îți va pune dosarul pe masă exact când tu te duci către lumină. Nu poți să accesezi lumina pentru că tu ești încă gri. nu mai elști tăciune, dar ești gri”, a declarat Ingrid Baciu.

Ediție specială ”360 de grade”, cu Alina Bădic: Agresiuni nevăzute. Ce sunt manifestările energetice deviante

Citeşte mai multe despre:   Alina Badic,   Ediție specială „360 de grade”